Is het jouw wens om een eigen carddeck te maken? Wil jij jouw idee heel graag gaan uitwerken? Dan sta je vast op het punt om dingen te gaan uitzoeken. Het uitzoeken kan soms overweldigend zijn. Daarnaast vergt het ook veel tijd. Er is zoveel op het internet te vinden. 

Om jou richting te geven heb ik een stappenwijzer voor je gemaakt. De basis voor het maken van een carddeck is namelijk heel belangrijk. Op die manier krijg en creëer je rust en ruimte in je hoofd. Een blauwprint die je kan bijschaven en kan finetunen. 

De basis, de blauwprint is daarvoor essentieel. 

Heb jij een tof idee voor een carddeck, maar loop je een beetje vast in het proces. Vind je het lastig om door te pakken in  het vergelijken van offertes en het kiezen van een goede drukker? In het kiezen een van de juiste  oplages en investeringskosten? 

Vraag gerust een gratis gesprek aan om je verhaal te delen, dan kunnen we samen kijken of ik je in het proces kan ondersteunen? 

Door mijn ervaring in het maken van carddecks weet ik als geen ander wat de juiste stappen zijn. Ik heb al vele vrouwen mogen coachen in het maken van hun eigen carddeck. 


Wat tof dat je een carddeck wilt gaan maken. Bij het maken van een carddeck komen er allerlei zaken om de hoek kijken. 

Wellicht een aantal waar jij in eerste instantie helemaal niet aan gedacht hebt. Hier wat aanreikingen die jou kunnen helpen in het proces. 

Eén van de meeste gestelde vraag die ik krijg tijdens mijn coaching van Maak Je Eigen Carddeck is: Hoe vraag ik een offerte aan, wat zet ik erin?

Open chat
Wil je mij wat vragen?