"Wil jij jouw kennis overdragen middels een carddeck, jezelf daarmee positioneren als expert?"

"Meer mensen bereiken dan je nu al doet, jouw super idee uitwerken en daarmee ook jouw creativiteit uiten?"

"Klanten iets tastbaars van jou mee kunnen geven, meer mensen kunnen bereiken met jouw idee, vanuit liefde, wijsheid en creativiteit?"

Wil je niets liever dan jouw eigen product lanceren?

Je hoeft niet het wiel zelf uit te vinden.

De reis die ik heb bewandeld met mijn eigen product is gegoten in dit programma. 

Ik leg jou stap voor stap uit hoe jij jouw idee succesvol tot een product kan maken en lanceren. 

In dit programma doorloop je alle nodige fases met mijn expertise om succesvol te lanceren. 

Zoveel vrouwen die willen creëren, echter door stemmetjes worden tegengehouden:

Dromen zijn dromen, die doen er niet toe.

Creativiteit is een luxe, dat bezit ik niet.

Mijn vrienden en / of familie zullen dit stom vinden.

Waar te beginnen? Want je vraagt je misschien af, welke partijen je allemaal nodig hebt? Ga jij het ontwerpen zelf doen, laat je het doen?

En wat dacht je van hoe je een pre-order kan inzetten om te verkopen? 

Je krijgt van mij tips, tricks & tools die je nodig hebt om je carddeck te realiseren. 

Je kunt meekijken en leren van alles wat ik al heb ontdekt en heb uitgezocht, zodat je zelf alles makkelijker kan implementeren en toepassen, zonder het wiel helemaal zelf uit te vinden. 

We doen dit middels een live dag en daarna heb je nog 3 maanden coaching van mij. Je krijgt van mij een routekaart om zo tot een fantastisch eindproduct te kunnen komen.

"Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun"

Druk op spacebar en haal jezelf uit sluimerstand

“Je geeft jezelf een liefdevolle schop onder je kont”

Je ontkiemt als een doorpakker

Je hervindt jouw craving for creativity 

Je kiest voor durven en doen 

Je wordt kapitein van jouw eigen schip

Je maakt een vrije val

Je graaft je lang begraven droom op 

In onderstaande podcasts kun je luisteren naar 2 podcasts. De eerste is een interview die Corine na afloop van de workshop met mij opnam. Waarom Corine het fijn vond om deel te nemen aan de workshop “Maak Je Eigen Carddeck” en in de tweede podcast vertelt zij waarom zij een Carddeck wilde maken voor haar business. Veel luisterplezier!

Mijn eigen carddeck, mijn eigen merk Broodtrommelliefde‘.

Mijn zelf bedachte concept is in 2014 succesvol op de markt ontvangen. Verkocht aan meer dan 100 winkels en webshops in Nederland en België en dagelijks goede verkopen via mijn eigen webshop. 

Een idee wat is ontstaan aan de keukentafel en verder is uitgewerkt onder de douche. 

Zo simpel kan het zijn en dat is ook wat het moet zijn. Keep it simple. 

Het maken van mijn eigen product was en is nog steeds een super en leerzaam proces. 

Na het maken van 16 carddecks, inclusief een licentie met Fiep Westendorp, geef ik je de tips over mijn successen, maar ook mijn fouten. Ik bespaar je veel tijd en geld en zet je op het recht pad. 

The path to succes!

 

Wat als? Wat als? Die woorden blijven ‘alsmaar’ in je hoofd draaien. Door de waan van de dag, je werk, feestdagen, vakanties, ik heb nu geen geld, de ketel, de APK-keuring, sport van de kinderen. Geloof mij, er is altijd wel wat. Er zijn altijd redenen om het niet te doen, om dat ene fantastische idee, die hersenspinsel van jou niet uit te voeren.

Ik snap ook dat er andere dingen zijn in het leven, maar ik weet ook als geen ander: wanneer je het niet doet, zal je het nooit weten. Het leven tikt door en daarom kan ik alleen maar zeggen: maak een besluit en ga ervoor!

Ik heb al vele vrouwen mogen coachen die een eigen carddeck wilden maken. Een carddeck wordt gemaakt voor verschillende redenen en doeleinden. Dat kan zijn als bijproduct voor jouw al bestaande dienst en/ of coaching. Het kan ook dat je een carddeck wilt gaan maken voor de verkoop aan zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. Daar tussenin heb je natuurlijk heel veel varianten waarom vrouwen een carddeck willen maken en dat maakt het zo leuk!

 

 

WE GAAN SAMEN CREATIEF ONDERNEMEN

Deze coaching geeft jou alle tools, tips & tricks om succesvol een carddeck te maken.

We zorgen dat de puntjes op de ‘I’ worden gezet en dat jij helemaal klaar bent voor ‘take off”. In circa 3-4 maanden kun jij jouw eigen carddeck lanceren. 

Deze on-line training is inclusief 3 maanden coaching. Ik help je mee om een prachtig eindproduct in je handen te krijgen.

Ik zeg altijd: it is not the destination, but the journey en ik help jou in dat proces. 

Deze on-line training doe ik naast mijn off-line workshops en heb om die reden 7 plekjes vrij per jaar. De eerste start 6 januari 2021.

Het maken van een carddeck is maatwerk. Misschien ben jij al verder in het proces of sta je echt nog aan het begin. Om jou zo goed mogelijk te kunnen begeleiden en te ontzorgen, ben ik een waardevolle samenwerking aangegaan met Susanne Dekker. 

Wij vormen samen het perfecte team voor jou! Ik, Anouk zal je stap voor stap uitleggen hoe jij jouw idee succesvol kan omzetten in een carddeck en hoe je dit lanceert. Vervolgens zal Susanne, het design ontwerpen helemaal naar jouw wensen. Zij zal er voor zorgen dat jouw carddeck design helemaal tot in de puntjes gestuurd kan worden naar de drukker. Heb je je eigen designer waar je graag mee samen werkt, geen probleem!

Dat houdt in: 

* Kennismakingsgesprek (online)
* Stijl moodboards
* 3 voorstel concepten
* Kaarten (geleverd als drukbestand en als foto)
* Ontwerp boekje (geleverd als drukbestand)
* Ontwerp Doosje (geleverd als drukbestand)
* 2 feedbackrondes

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik ben zo blij dat ik deze workshop heb gevolgd, het heeft mij heel veel goeds gebracht. Ik heb daar nog dagelijks profijt heb!Zeker in aanloop naar de lancering van mijn product heb ik heel vaak mijn aantekeningenboekje erbij gepakt, dat gaf me veel steun. Alle aspecten van het neerzetten van een onderneming en een product werden behandeld. Anouk heeft door haar ervaring veel inzicht in inkoop maar vooral ook de verkoop oa via social media en daardoor weet ik wat belangrijk is in mijn presentatie naar buiten en kan ik mijn bedrijf goed en professioneel profileren. Anouk is een hele prettige, inspirerende en warme vrouw waarbij je je heel erg op je gemak voelt.
Het heeft me veel vertrouwen gegeven om door te zetten met de ontwikkeling van mijn product en bedrijf, mede daardoor heb ik nu een heel mooi product kunnen uitbrengen.
Lisette van MyTimingcards

Mijn eigen carddeck met reisfoto’s en coachkaarten uitbrengen, was al langer een wens. Ik had al een proefdruk, maar ik pakte steeds niet door, omdat ik vast liep in het proces van offertes vergelijken van drukkers en een keuze maken in oplage en investeringskosten.
Na een aantal calls met Anouk, had ik mijn enthousiasme over mijn product weer terug. Ik heb veel gehad aan Anouk haar praktische tips en eigen ervaring. Dit heeft mij veel tijd en energie gescheeld aan uitzoekwerk. Wanneer ik weer even niets liet horen, zorgden de berichtjes van Anouk ervoor dat ik gefocust bleef en de vaart in het proces hield. Binnen enkele maanden had ik mijn eindproduct in mijn handen! Anouk weet waar ze over praat en wijst mij op onderdelen in het proces waar ik zelf nog niet aan gedacht heb. Ik gebruik mijn carddeck nu niet alleen in mijn eigen coaching, maar verkoop het ook via mijn webshop.
Anouk haar vertrouwen in mij en in mijn product heeft de lancering van mijn carddeck een enorme boost gegeven! Ik zou iedereen die een nieuw product wil lanceren aanraden om Anouk in te schakelen!

Aan ideeën heb ik nooit een gebrek. Maar hoe realiseer je je droom om mijn cadeaukaarten in de winkel te krijgen. Als je niet oppast kun je uren, dagen en weken verzanden achter je laptop. Naar het zoeken van de juiste contacten, voorbeelden en het fine tunen van je product. Ik besloot het anders te doen en bij Anouk de cursus te volgen.
Anouk zorgde direct voor structuur, inspiratie, vertrouwen maar ook haar nuchterheid heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontstaan van de Wildcards. Toen na maanden ik mijn eerste setje verkocht voelde ik me euforisch. Het is niet bij dromen gebleven. En ook nu mijn product is gelanceerd is ze voor mij een heerlijke energieke sparringpartner. 

UITGEGEVEN CARDDECKS

Meer zien over mijn klanten, bekijk ze op Instagram bij mijn Highlights CLIENTS

Deze training is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, die graag een eigen carddeck willen maken. Die er al een tijd mee lopen en nu het lef hebben om het de wereld in te brengen. 

Voor vrouwen die voelen dat ze er nu echt klaar voor zijn om hun hersenspinsel, idee, hun droom te willen gaan lanceren. 

Vrouwen die met lef en daadkracht samen met mij aan dit avontuur willen beginnen. 

Ongeveer 3 maanden. Je kunt het echter op je eigen tempo doen. In principe kun je in 3 maanden een carddeck fysiek in je handen hebben. Je bent natuurlijk ook afhankelijk van de planning van externe partijen, dus het kan soms ietwat langer duren, omdat je daar zelf geen invloed op hebt. 

Deze cursus is voor iedereen die de intentie heeft om een carddeck te maken.

Voor onderneemsters die hun kennis ook willen gaan overdragen middels een carddeck en waarmee zij zichzelf als dé expert kunnen gaan positioneren. 

Voor onderneemsters die nog meer mensen willen bereiken en die hun klanten iets tastbaars mee willen geven.

Met iDeal (bank), creditcard of paypal. Kopers uit België met bankcontact. Je krijgt een factuur die je kunt aftrekken als bedrijfskosten.

Als je in het buitenland woont en geen BTW hoeft te betalen, berekent het afrekensysteem dat automatisch voor je. Vul dan je plaats, land en BTW nummer in, (dat komt automatisch er te staan als je begint met invullen) en dan wordt de prijs aangepast zonder BTW.

Het bedrag wat je betaald wanneer je je hebt aangemeld is voor de live dag en de coaching die ik je ga geven. 

Daarnaast zijn er kosten voor de ontwerpen van jouw kaarten. De drukkosten, de kosten voor het doosje.  

Er zijn veel gratis tools beschikbaar, die ik je ook zal aanreiken, maar je zal naast de cursus & coachings programma nog investeringen doen en abonnementen afsluiten voor bijv. webdesign, hosting, mailsysteem, betalingssystem en.  Ondernemen is ook investeren. Ik zal je leren om te kijken naar rendement i.p.v. alles als kosten te zien. Niet investeren is stilstaan. 

Ik vind het belangrijk dat iedere onderneemster de mogelijkheid krijgt haar creativiteit te ontplooien en het idee wat zij heeft kan lanceren in een fysiek product.  Om deel te kunnen nemen, geef ik je daarom de mogelijkheid om het in termijnen te betalen. Je kunt een email sturen naar info@maakjeeigencarddeck.nl 

Stappenplan voor het maken van jouw carddeck

Download hier het handige stappenplan voor het maken van een eigen carddeck. Inclusief handige checklist.

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?