Ben je er klaar voor om jezelf als een expert neer te zetten en met een carddeck bestaande en nieuwe klanten aan te trekken?

Je bent ready om jouw kennis en coaching over te brengen middels een carddeck, zodat klanten dit ook thuis en/ of op reis kunnen gaan gebruiken. Zodat zij nieuwe inzichten en antwoorden kunnen krijgen op hun reis in dit mooie leven.

Ready for take off voor het ontwikkelen van jouw eigen fysieke product.

Ervaar jij dit ook?

– Je hebt een idee voor een carddeck en je hebt al in je hoofd hoe dat ongeveer eruit moet gaan zien. Je visualiseert de kleuren en de ontwerpen en je kunt je het prachtige doosje met al die mooie kaarten al helemaal voorstellen. Echter weet je niet waar je moet beginnen, er is chaos in je hoofd en je mist de expertise.

  • – Je ziet andere onderneemsters een prachtig carddeck lanceren, mooi ontworpen en verkopen. Diep van binnen weet je dat je dit ook wilt. Je vraagt je af hoe je dit succesvol kan gaan verkopen.
  •  
  • – Je hebt al een aantal keren op het punt gestaan om te gaan starten, maar je vindt het investeren wel een hele stap. Het voelt nog onwerkelijk dat jij ook je eigen carddeck succesvol kan gaan lanceren.
  •  
  • – Je hebt het er weleens over gehad met andere mensen in je omgeving en collega onderneemsters en die reageren super enthousiast. Je zou zo graag willen dat je de moed had om het ontwikkelen van een carddeck door te zetten. Je vindt het altijd zo dapper van die andere onderneemsters.
  •  

Maar wat als het ook anders kan?

Wat als jij over een aantal maanden jouw eigen carddeck hebt en succes vol aan het lanceren bent.

HEREBY I PRESENT (tromgeroffel) het:

“ONLINE MAAK JE EIGEN CARDDECK PROGRAMMA”

Een beperkt aantal plekken (maximaal12), zodat jij alle aandacht van mij krijgt om tot een eigen carddeck te komen.

Daarnaast twijfel je of je idee überhaupt wel goed genoeg is en of je doelgroep er wel op zit te wachten. Er zijn namelijk al zoveel carddecks  – wat heb jij dan nog toe te voegen?

En dus blijf dat hersenspinsel in je hoofd draaien, zonder enige actie. 

Deze online training start op 10 januari 2022 en is in een vernieuwde versie in een online omgeving

IMG_6058

Aangenaam, ik ben Anouk. Ik lanceerde in 2016 het label Broodtrommelliefde, waarbij ik 2017 een licentie samenwerking kreeg met Fiep Westendorp. In totaal lanceerde ik 16 carddecks. Onlangs heb ik mijn vernieuwde carddeck op de markt gebracht en ben ik inmiddels door mijn voorraad heen en klaar voor een nieuwe druk.

Ik ben in 2016 uitgeroepen tot het meest vernieuwende innoverende kinder product op de Najaarsbeurs in Utrecht. Ik heb in vele magazines gestaan, zoals de Fabalous Mama, Vega Gezond, Vriendin, Flair en heb ik landelijke in vele regionale kranten gestaan met mijn eigen product. Ik had een product met een persoonlijk verhaal.

Ik geloof er in dat wanneer jouw verhaal op de juiste manier naar buiten wordt gebracht, jouw carddeck vanzelf goed gaat verkopen. Met het juiste idee en het verhaal erachter trek je de juiste klant aan. Door in de media te komen, versterk jij je expert status.

 

Ik ga je daarmee helpen. In het online programma leer ik je hoe jij jouw idee zo kunt gaan uitwerken, dat er een weloverwogen plan achter zit om een carddeck te maken, met de juiste teksten en ontwerpen, hoe je de juiste snaar raakt bij mensen en hoe je zowel via je eigen website kan verkopen als via andere webshops en winkels.

 

DEZE ONLINE TRAINING IS VOOR JOU ALS JE:

- Al heel lang de droom hebt om een eigen carddeck te gaan ontwikkelen en je nu eindelijk deze droom wilt gaan verwezenlijken.

- Je klaar bent met dromen en niet met de gedachtes wilt rondlopen: ‘wat als, wat als…..’

- Je heel graag jouw klanten ook iets tastbaars wilt meegeven.

- Jouw kennis en expertise wilt gaan overbrengen middels een interactieve tool. Een tool die kleiner en handzamer is dan een boek.

- Je op zoek bent naar een programma die jou meeneemt in de juiste stappen, die een tijdlijn hanteert, waardoor je in 3-4 maanden een eigen carddeck in handen hebt.


In deze 3 maanden deel ik je al mijn kennis en leer ik je hoe jij jouw carddeck op een fijne manier kan gaan verkopen.

Je weet dat je meer mensen wilt gaan inspireren en helpen door een eigen carddeck te willen gaan maken. 

Je mist de kennis, structuur en focus om er echt een fysiek product van te maken. 

Je hebt geen tijd om alles uit te zoeken, want je praktijk en coaching lopen ook door. Dit moet makkelijker en slimmer kunnen? 

Waar bestaat het online programma uit?

We beginnen met een kleine groep. We starten met het (fine tunen) van jouw idee, zodat je een duidelijke blauwdruk hebt om vanuit verder te gaan. Je krijgt een uitgebreid werkboek, zodat je een duidelijk beeld hebt voor wie je dit carddeck gaat maken.

6 x een ZOOM MEETING waarin je mij al jouw vragen kan stellen. Ik stuur bij, geef je tips en geef feedback op jouw idee en denk persoonlijk met je mee.

Je krijgt 12 modules met uitwerktemplates, checklists, werkboeken en fijne opdrachten om jouw product lanceerproof klaar te maken.

We hebben een besloten community, ik sta daar doordeweeks voor je klaar voor vragen, tips, do’s, don’ts.

Tijdens het programma krijgt iedere deelnemer ook een 1 op 1 coachsessie van mij, waarin ik je persoonlijk coach om tot een goed eindproduct te komen en jij jouw carddeck moeiteloos kan gaan verkopen.

BONUS: Er zijn 3 mentor classes. Dat zijn zoom sessies in kleine groepjes incl coaching van mij. 

JOUW INVESTERING WANNEER JE NU INSTAPT:

Maak Je Eigen Carddeck

Optie 1
Betaal in één keer
359,-
  • MAAK JE EIGEN CARDDECK ONLINE

Maak Je Eigen Carddeck

Optie 2
Betaal in 3 termijnen
133,-
  • MAAK JE EIGEN CARDDECK ONLINE

Een 3 maanden programma waarin je alles stappen en strategieën leert om jouw carddeck goed in de markt te zetten, wekelijkse verkopen krijgt en voor een 2e druk kan gaan & more! Je krijgt er ook nog een maand nazorg bij. 

Je weet dat je een goed idee hebt. Je weet dat je een mooie product aanvulling kan maken op jou al bestaande diensten. In dit online programma help ik je om dit succesvol te kunnen gaan doen. Want jouw idee is uniek! Jouw idee gaat jouw klanten nog beter helpen.

Ik heb in dit online programma al mijn expertise gegoten. Natuurlijk vanuit mijn eigen ontwikkeling van mijn eigen carddecks en de begeleiding van vrouwelijke ondernemers die jou al voorgingen. Er zit een juiste opbouw in, zodat jij op een fijne en duidelijke manier jouw pad kan gaan bewandelen. Namelijk een eigen carddeck, wat je aan de wereld kan gaan laten zien en kan gaan verkopen.

Hoe tof zou het zijn, dat je na je eerste order kan zeggen: wat leuk dat je mijn carddeck wil aanschaffen, dank voor je bestelling. Nog even geduld, ik was binnen no-time uitverkocht. Ik wacht op de 2e druk!

3 maanden + 1 maand nazorg. Je kunt het echter op je eigen tempo doen. 

In principe kun je in 3 maanden een carddeck fysiek in je handen hebben. Je bent natuurlijk ook afhankelijk van de planning van externe partijen, dus het kan soms ietwat langer duren, omdat je daar zelf geen invloed op hebt. 

Deze cursus is voor iedereen die de intentie heeft om een carddeck te maken.

Voor onderneemsters die hun kennis ook willen gaan overdragen middels een carddeck en waarmee zij zichzelf als dé expert kunnen gaan positioneren. 

Voor onderneemsters die nog meer mensen willen bereiken en die hun klanten iets tastbaars mee willen geven.

Wanneer je je hebt aangemeldt dan krijg je van mij een bevestiging. Tijdens de livedag gaan we kijken naar jouw concept idee. We nemen alle stappen door die je zult gaan ondernemen om tot een eindproduct te gaan komen. Je gaat naar huis met een bak aan informatie. Daarna hebben we intensief contact en coach ik je om alles goede te implementeren. 

Met iDeal (bank), creditcard of paypal. Kopers uit België met bankcontact. Je krijgt een factuur die je kunt aftrekken als bedrijfskosten.

Als je in het buitenland woont en geen BTW hoeft te betalen, berekent het afrekensysteem dat automatisch voor je. Vul dan je plaats, land en BTW nummer in, (dat komt automatisch er te staan als je begint met invullen) en dan wordt de prijs aangepast zonder BTW.

Het bedrag wat je betaald wanneer je je hebt aangemeld is voor de live dag en de coaching die ik je ga geven. 

Daarnaast zijn er kosten voor de ontwerpen van jouw kaarten. De drukkosten, de kosten voor het doosje.  

Er zijn veel gratis tools beschikbaar, die ik je ook zal aanreiken, maar je zal naast de cursus & coachings programma nog investeringen doen en abonnementen afsluiten voor bijv. webdesign, hosting, mailsysteem, betalingssystem en.  Ondernemen is ook investeren. Ik zal je leren om te kijken naar rendement i.p.v. alles als kosten te zien. Niet investeren is stilstaan. 

Ik vind het belangrijk dat iedere onderneemster de mogelijkheid krijgt haar creativiteit te ontplooien en het idee wat zij heeft kan lanceren in een fysiek product.  Om deel te kunnen nemen, geef ik je daarom de mogelijkheid om het in termijnen te betalen. Je kunt een email sturen naar info@maakjeeigencarddeck.nl 

Let's connect on the gram

Een eigen carddeck ontwikkelen?!

Houd mij op de hoogte hoe ik een eigen carddeck kan ontwikkkelen

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?