Ben je er klaar voor om jezelf als een expert neer te zetten en met een carddeck bestaande en nieuwe klanten aan te trekken?

Je denkt al zo lang aan het maken van een carddeck en toch.. heb je na al die tijd nog steeds niets gedaan.

Je ziet andere ondernemers hun prachtige carddeck lanceren met mooie methodieken en ontwerpen en je zou niets liever willen dan jouw idee te willen gaan uitwerken, maar je weet gewoon niet waar je moet beginnen en hoe je het allemaal moet aanpakken.

Je wilt graag ook jouw product gaan realiseren en gaan creëren, je wilt graag een eigen carddeck, maar je hebt ook je coaching die aandacht nodig heeft.  De drempel om een carddeck te maken voelt zo hoog en alle informatie over de drukkers, technieken & andere partijen die je nodig hebt is zo verwarrend en overweldigend.

 

Daarnaast twijfel je of je idee überhaupt wel goed genoeg is en of je doelgroep er wel op zit te wachten. Er zijn namelijk al zoveel carddecks  – wat heb jij dan nog toe te voegen?

En dus blijf dat hersenspinsel in je hoofd draaien, zonder enige actie. 

Deze online training start op 9 september en is een vernieuwde versie in een online omgeving

Je kunt leren van alles wat ik al heb ontdekt, ervaren en heb uitgezocht. 

Je krijgt van mij tips, tricks & tools die je nodig hebt om je carddeck te realiseren. 

Op deze manier weet je gelijk hoe je alles kunt gaan toepassen en hoe je het kunt gaan implementeren, zonder het wiel zelf uit te vinden. 

Ik leg jou stap voor stap uit hoe jij jouw idee succesvol tot een product kan maken en lanceren. 

In dit programma doorloop je alle nodige fases met mijn expertise om succesvol te lanceren. 

 

Omarm de creatieve persoon in jezelf en ga het doen!

→ Je hebt geen idee waar je moet beginnen om een start te maken voor het maken van een eigen card-deck. Laat staan dat je weet hoe je de juiste vragen moet stellen bij de partijen die je moet gaan inschakelen.

→ Je weet dat het belangrijk is om je idee tot uiting te brengen, maar je weet gewoon niet hoe je dat moet doen en hoe je kunt opvallen tussen alle andere carddeck.

Je weet dat je meer mensen wilt gaan inspireren en helpen door een eigen carddeck te willen gaan maken. 

Je mist de kennis, structuur en focus om er echt een fysiek product van te maken. 

Je hebt geen tijd om alles uit te zoeken, want je praktijk en coaching lopen ook door. Dit moet makkelijker en slimmer kunnen? 

Waar bestaat het online programma uit?

Module 1 – Het idee verder uitwerken

Module 2 – In je digitale kraam staan

Module 3 – Alles heeft zijn waarde

Module 4 – Bouw een team om je heen

Module 5 – Drukkers en andere externe partijen

Module 6 – Jouw pre-order

Module 7 – Inkoop – Verkoop – Marges

Module 8 – Lancering – Ready for take off

Module 9 – Hoe kom je in de media

Module 10 – Het schrijven van een persbericht

Module 11 – Blijven inhaken voor zichtbaarheid

Module 12 – Sales & Marketing

Bonus: extra online training strategisch social media

Van maandag tot en met vrijdag kun je me via Whatsapp bereiken voor vragen en feedback.

Maak Je Eigen Carddeck

Optie 1
Betaal in één keer
297,-
  • MAAK JE EIGEN CARDDECK ONLINE

Maak Je Eigen Carddeck

Optie 2
Betaal in 3 termijnen
119,-
  • MAAK JE EIGEN CARDDECK ONLINE

Uitgewerkt plan

Een compleet uitgewerkt plan. Jouw idee helemaal klaar. Uitgeschreven met toevoegingen van een methodiek, of lesprogramma online/offline.

Pre-order

Een strategie voor jouw pre-order voor op social media, jouw website en nieuwsbrief. Je weet precies wanneer je wat moet posten en wanneer.

Take off

Heb jij jouw eigen fysieke product in handen. Afgeleverd bij jou aan de voordeur. Helemaal afgestemd op jouw wensen. Een euforisch gevoel en een vreugdedansje!

Expert status

Heb jij een prachtige expert status neergezet. Heb je een prachtige aanvulling op jou al bestaande diensten en kan jij jouw klanten nog beter helpen. En nog leuker in jouw eigen woorden en energie en liefde.

In de media

Heb je geleerd hoe jij een eigen perslijst kan maken, hoe jij een persbericht schrijft en hoe je in contact komt met de redacties van magazines en kranten. Voor meer zichtbaarheid van jouw carddeck.

Ongeveer 3 maanden. Je kunt het echter op je eigen tempo doen.  In principe kun je in 3 maanden een carddeck fysiek in je handen hebben. Je bent natuurlijk ook afhankelijk van de planning van externe partijen, dus het kan soms ietwat langer duren, omdat je daar zelf geen invloed op hebt. 

Deze cursus is voor iedereen die de intentie heeft om een carddeck te maken.

Voor onderneemsters die hun kennis ook willen gaan overdragen middels een carddeck en waarmee zij zichzelf als dé expert kunnen gaan positioneren. 

Voor onderneemsters die nog meer mensen willen bereiken en die hun klanten iets tastbaars mee willen geven.

Wanneer je je hebt aangemeldt dan krijg je van mij een bevestiging. Tijdens de livedag gaan we kijken naar jouw concept idee. We nemen alle stappen door die je zult gaan ondernemen om tot een eindproduct te gaan komen. Je gaat naar huis met een bak aan informatie. Daarna hebben we intensief contact en coach ik je om alles goede te implementeren. 

Met iDeal (bank), creditcard of paypal. Kopers uit België met bankcontact. Je krijgt een factuur die je kunt aftrekken als bedrijfskosten.

Als je in het buitenland woont en geen BTW hoeft te betalen, berekent het afrekensysteem dat automatisch voor je. Vul dan je plaats, land en BTW nummer in, (dat komt automatisch er te staan als je begint met invullen) en dan wordt de prijs aangepast zonder BTW.

Het bedrag wat je betaald wanneer je je hebt aangemeld is voor de live dag en de coaching die ik je ga geven. 

Daarnaast zijn er kosten voor de ontwerpen van jouw kaarten. De drukkosten, de kosten voor het doosje.  

Er zijn veel gratis tools beschikbaar, die ik je ook zal aanreiken, maar je zal naast de cursus & coachings programma nog investeringen doen en abonnementen afsluiten voor bijv. webdesign, hosting, mailsysteem, betalingssystem en.  Ondernemen is ook investeren. Ik zal je leren om te kijken naar rendement i.p.v. alles als kosten te zien. Niet investeren is stilstaan. 

Ik vind het belangrijk dat iedere onderneemster de mogelijkheid krijgt haar creativiteit te ontplooien en het idee wat zij heeft kan lanceren in een fysiek product.  Om deel te kunnen nemen, geef ik je daarom de mogelijkheid om het in termijnen te betalen. Je kunt een email sturen naar info@maakjeeigencarddeck.nl 

Let's connect on the gram

Stappenplan voor het maken van jouw carddeck

Download hier het handige stappenplan voor het maken van een eigen carddeck. Inclusief handige checklist.

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?