MENTOR SESSIE

Ik krijg regelmatig het verzoek of ik een kop koffie wil drinken digitaal of live. Helaas maak ik daar geen tijd voor vrij, omdat het niet de meest efficiënte manier is voor ons beiden. 

Ik houd in plaats daarvan mentorsessies, wat betekent; alsnog praten met een goede kop koffie in een inspirerende omgeving, gericht op jouw idee. Je kunt me alles vragen wat je wilt. Ik doe dit voor vrouwelijke ondernemers, want ik vind het te gek om jouw idee te horen en je verder op weg te kunnen helpen en samen met je te brainstormen over jouw idee. 

Hoe werkt dit?

Ik stuur je van tevoren een vragenlijst en vraag je om deze naar mij terug te sturen voordat we elkaar gaan zien. Ook bekijk ik je website en jouw social media kanalen. 

Neem je laptop mee, zodat we gelijk tot actie over kunnen gaan. We gaan gericht aan de slag met jouw idee en plan om jouw fysieke product succesvol te lanceren. 

De voordelen:

Je hebt doelgericht antwoord op jouw vragen.

3 uur praten, brainstormen & advies krijgen.

De mentorsessie vindt plaats in Best in de kas of (op jouw verzoek) via Skype. 

Het doel van het gesprek is om jou te helpen met jouw take off. 

 

Ik ben een soort lopende creative denker. Ik ben to the point en kan heel makkelijk out of the box denken. Bijna niets is onmogelijk is mijn ervaring. Gaat het niet linksom, dan gaan we rechtsom. 

Kosten: 195 euro per mentorsessie van 3 uur exclusief btw. 

Is dit wat je zoekt? Tof! Wanneer je jouw bestelling hebt geplaatst, maken we gelijk een afspraak. 

HERKEN JE:

Dat jij jouw kennis wil overdragen middels een carddeck

Omdat je jezelf daarmee als dé expert positioneert.

Dat je meer mensen wil bereiken dan dat je al nu doet.

Dat je je jouw super idee mag gaan lanceren

Dat jouw klanten iets tastbaars van jou in hun handen mogen hebben. Wil jij vele mensen bereiken met jouw idee, vanuit liefde, wijsheid en creativiteit? Wil je niets liever dan jouw eigen product lanceren?

Je kunt leren van alles wat ik al heb ontdekt en uitgezocht, zodat je alles makkelijker kan implementeren en toepassen, zonder het wiel helemaal zelf uit te vinden.  

 

 

"Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun"

Je geeft jezelf een liefdevolle schop onder je kont

Je drukt op spacebar en je haalt jezelf uit sluimerstand

Je ontkiemt als een doorpakker

Je hervindt jouw craving for creativity 

Je kiest voor durven en doen 

Je wordt kapitein van jouw eigen schip

Je maakt een vrije val

AND GO…. 

Deze mentorsessie is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, die graag een eigen carddeck willen lanceren, die het de wereld in willen brengen. 

Voor vrouwen die voelen dat ze er nu echt klaar voor zijn om hun hersenspinsel, idee, hun droom te willen gaan lanceren. 

Vrouwen die met lef en daadkracht met mij samen de puntjes op de ‘I’ willen zetten.  

 

Meer zien over mijn klanten, bekijk ze op Instagram bij mijn Highlights CLIENTS

Deze mentorsessie duurt 3 uur.  

Voor vrouwelijke onderneemsters die al een heel eind zijn met hun carddeck, maar net nog even wat sturing en coaching nodig hebben, om succesvol te lanceren. 

Wanneer je je hebt aangemeldt dan krijg je van mij een bevestiging. We gaan samen een datum bepalen voor de mentorsessie. Tijdens de sessie gaan we kijken naar jouw product. We nemen alle stappen door die je zult gaan ondernemen om succesvol te gaan lanceren. 

Met iDeal (bank), creditcard of paypal. Kopers uit België met bankcontact. Je krijgt een factuur die je kunt aftrekken als bedrijfskosten.

Als je in het buitenland woont en geen BTW hoeft te betalen, berekent het afrekensysteem dat automatisch voor je. Vul dan je plaats, land en BTW nummer in, (dat komt automatisch er te staan als je begint met invullen) en dan wordt de prijs aangepast zonder BTW.

Het bedrag wat je betaald wanneer je je hebt aangemeld is voor de mentorsessie. Er zijn vanuit mijn kant geen extra kosten. Het kan zijn dat wanneer we zaken gaan bespreken dat er eventueel bij externe partijen iets moet worden aangeschaft.  

Daarnaast zijn er kosten voor de ontwerpen van jouw kaarten. De drukkosten, de kosten voor het doosje.  

Stappenplan voor het maken van jouw carddeck

Download hier het handige stappenplan voor het maken van een eigen carddeck. Inclusief handige checklist.

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?