WAT PAST BIJ JOU?

Inmiddels zijn er velen vrouwen gecoacht naar het maken en lanceren van een eigen carddeck. Een waardevol product naast je al bestaande diensten. Inmiddels heb ik geleerd dat iedere klant in een andere fase zit wanneer ze bij mij komen. Soms al een heel eind, soms nog echt aan het begin. 

Een carddeck maken is maatwerk en maatwerk is wat ik in samenwerking met Susan Dekker hier aanbiedt. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, die hieronder uitgelegd worden. Wanneer je toch vragen hebt of nog niet goed weet wat het beste bij jou past, neem dan gerust contact met met mij op, zodat we samen kunnen kijken waar jij staat in het proces van het maken van een eigen carddeck. 

Maak Je Eigen Carddeck met jouw creativiteit en samen met onze expertise. Dat kan niet anders dan een mooi eindproduct in handen te krijgen. 

WORKSHOPS IN2021

In 2021 begin ik weer met de workshops. 6 januari is vol en ook 20 januari is geboekt.  Ik heb tot april 2021 een agenda gemaakt.

Je kunt kiezen tussen 1 op 1 trajecten of een groepsworkshop. Vanwege de maatregelen heb ik elke keer max. 2 plekken wanneer je wit deelnemen aan een groepsworkshop. 

De workshop wordt gehouden in Nuenen. De workshop duurt van 09.30-14.30 uur. Je kunt gratis parkeren en het is inclusief een heerlijke lunch. 

Je gaat naar huis met heel veel nuttige informatie en de workshop is inclusief 3 maanden coaching. 

Tijdens de workshop worden alle stappen uitgelegd voor het maken van een eigen carddeck. Ik leer jou hoe jij jouw eigen product kan ontwikkelen en lanceren. Met de juiste partners en strategie.

 

 

PRIJZEN

Een groepsworkshop kost € 295,-

Een 1 op 1 coaching kost € 395,-

Toch liever on-line? De kosten daarvan zijn € 275,-

Deze prijzen zijn exclusief b.t.w.

Check de agenda voor beschikbaarheid via onderstaande button.

EEN ILLUSTRATOR NODIG?

Heb je geen vaste illustrator of sta je open voor een nieuwe samenwerking? De samenwerking met Susan Dekker kan dan uitkomst bieden. Susan heeft meerdere klanten van mij geholpen met het maken van een eigen carddeck. 

Naast de workshop inclusief 3 maanden coaching die ja van mij krijgt, is er de mogelijkheid om jouw hele carddeck te laten vormgeven door Susan.  

* Volledig vormgegeven kaartenset (tussen de 35-52 kaarten)

* Kennismakingsgesprek (online)

* Stijl moodboards

* 3 voorstel concepten

* Kaarten (geleverd als drukbestand en als foto)

* Ontwerp Doosje (geleverd als drukbestand)

* Ontwerp boekje (geleverd als drukbestand) = optioneel

* 2 feedbackrondes

Wij zorgen er samen voor dat jouw hele concept op de juiste manier naar de drukker gaat, zodat je zeker bent van een prachtig eindresultaat. Een fysiek product wat netjes verpakt afgeleverd wordt bij jouw voordeur. Verzekerd van een euforisch gevoel en een vreugdedansje! 

Wil je daar meer informatie van ontvangen, stuur via onderstaande button de informatie aan. 

Stappenplan voor het maken van jouw carddeck

Download hier het handige stappenplan voor het maken van een eigen carddeck. Inclusief handige checklist.

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?