WAT PAST BIJ JOU?

Inmiddels zijn er velen vrouwen gecoacht naar het maken en lanceren van een eigen carddeck. Een waardevol product naast je al bestaande diensten. Inmiddels heb ik geleerd dat iedere klant in een andere fase zit wanneer ze bij mij komen. Soms al een heel eind, soms nog echt aan het begin. 

Een carddeck maken is maatwerk en maatwerk is wat ik in samenwerking met Susan Dekker hier aanbiedt. 

Er zijn verschillende mogelijkheden, die hieronder uitgelegd worden. Het aanbod varieert van groepstrainingen van maximaal 3 personen of van 1 op 1 coaching. Tevens heb je de keuze om te kiezen tussen pakketten inclusief ontwerpen of exclusief ontwerpen.

Wanneer je toch vragen hebt of nog niet goed weet wat het beste bij jou past, neem dan gerust contact met met mij op, zodat we samen kunnen kijken waar jij staat in het proces van het maken van een eigen carddeck. 

Maak Je Eigen Carddeck met jouw creativiteit en samen met onze expertise. Dat kan niet anders dan een mooi eindproduct in handen te krijgen. 

 

PRIJZEN

Een groepsworkshop kost € 625-

Een 1 op 1 coaching kost € 775,-

Deze prijzen zijn exclusief b.t.w.

Wat zit er bij inbegrepen:

Waar bestaan deze trainingen uit?

1 live dag, daar starten we mee. De live dag is in Best, in de kas en is van 10.00-14.00 uur. Dit is het startpunt, hier gaan we gezamenlijk aan de slag en krijg je een hoop info mee naar huis.

Deze training bestaat tevens uit 3 maanden coaching van mij. Je krijgt 6 coachcalls van mij van maximaal een uur.

Je krijgt 5 verschillende mock-ups t.w.v. €75,- , dat zijn afbeeldingen van jouw carddeck. Met een mock-up maak je jouw carddeck visueel en krijgt het vorm. Ideaal voor jouw klant om de juiste keuze te maken en over te gaan tot een bestellen van een pre-order.

Wanneer je zover bent met het ontwerp, krijg je ook een proefdruk t.w.v. € 65,-. Een proefdruk is jouw carddeck fysiek in je handen krijgen, waardoor je sowieso het kan checken op juistheid en oneffenheden, maar kun je ook bepalen of het papier goed aanvult en of het helemaal naar jouw wens is of dat er nog gefinetuned moet gaan worden. Een proefdruk is inclusief het doosje.

 Toch liever on-line? De kosten daarvan zijn € 575,-

 Check de agenda voor beschikbaarheid via onderstaande button.

EEN ILLUSTRATOR NODIG?

Heb je geen vaste illustrator of sta je open voor een nieuwe samenwerking? De samenwerking met Susan Dekker kan dan uitkomst bieden. Susan heeft meerdere klanten van mij geholpen met het maken van een eigen carddeck. 

Naast de workshop inclusief 3 maanden coaching die ja van mij krijgt, is er de mogelijkheid om jouw hele carddeck te laten vormgeven door Susan.  

* Volledig vormgegeven kaartenset (tussen de 35-52 kaarten)

* Kennismakingsgesprek (online)

* Stijl moodboards

* 3 voorstel concepten

* Kaarten (geleverd als drukbestand en als foto)

* Ontwerp Doosje (geleverd als drukbestand)

* Ontwerp boekje (geleverd als drukbestand) = optioneel

* 2 feedbackrondes

Wij zorgen er samen voor dat jouw hele concept op de juiste manier naar de drukker gaat, zodat je zeker bent van een prachtig eindresultaat. Een fysiek product wat netjes verpakt afgeleverd wordt bij jouw voordeur. Verzekerd van een euforisch gevoel en een vreugdedansje! 

Wil je daar meer informatie van ontvangen, stuur via onderstaande button de informatie aan. 

Stappenplan voor het maken van jouw carddeck

Download hier het handige stappenplan voor het maken van een eigen carddeck. Inclusief handige checklist.

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?