LATEN WE KENNIS MAKEN

Zodat jij je carddeck droom kan uitvoeren.

WAT AMBER ZEI:

Het was een grote droom om haar eigen orakelkaarten uit te brengen. 

Maar ze worstelde met de hoe en de wat. Het praktische, maar ook het overzicht. 

Ze heeft een business die haar aandacht nodig heeft, dus ze had niet de tijd en energie om het wiel zelf uit te vinden.

Amber schakelde mij in, omdat ze wist dat ik de enige expert ben die van carddecks haar vak heeft gemaakt. Ze had bij mij de mooiste resultaten voorbij zien komen, waardoor ze voor haar gevoel niet meer om mij heen kon.

Ze startte met de online training en zei: ‘Ik ben super blij dat je met een online omgeving bent gaan werken. Ik vond de combi tussen zelfstandig aan je carddeck sleutelen in combinatie met de calls met jou heel waardevol.

Ik heb mij laten ontzorgen in het stuk: overzicht, technische en mind support. Heel fijn. Ik heb een prachtig proefdruk in mijn handen en sta op het punt een eerste druk van 250 magisch Manifesteren orakelkaarten te bestellen. 

Mijn klanten zijn enthousiast, ik ben enthousiast en jij bent net zo enthousiast en dat maakt het zo’n fijne samenwerking!

 Ik ben je ontzettend dankbaar voor het delen van al je kennis.’

Let's connect!
1
Wil je een afspraak maken?
Hi, wat leuk dat je interesse hebt in een eigen carddeck. Stuur mij gerust een bericht, ik antwoord altijd.
Hi, wat leuk dat je interesse hebt in een eigen carddeck. Stuur mij gerust een bericht, ik antwoord altijd.