fbpx

LEES HIER WAT MIJN KLANTEN ZEGGEN

Al lange tijd had ze de wens om haar eigen werkwijze vorm te geven in een carddeck.

Maar ze  worstelde met de eerste stappen: 

  • Hoe dan?
  • Waar dan? 
  • Wie zit er nu te wachten op mijn kaartenset?! 

Er was vooral veel onzekerheid.

Achteraf zei ze hierover tegen me:  

“Jij was daar op het goede moment, hielp me langs al mijn onzekerheden heen en had telkens een antwoord op mijn vele vragen.”

Tijdens ons traject kwam er een moment waarop ze twijfelde of ze door moest gaan. Ze was toen al begonnen en zag op social media een soortgelijk carddeck voorbij komen. 

Ze appte mij, ik belde haar meteen en gelukkig smolt de twijfel als sneeuw voor de zon en ging ze vol vertrouwen weer verder.

Het eindresultaat mag er zijn. Er zijn vele leuke reacties en het carddeck verkoopt goed, waardoor veel kinderen zichzelf steeds beter zullen gaan leren kennen. 

Precies wat haar intentie was. 

Josta zegt: ‘Ik ben heel blij met de fijne en deskundige begeleiding van Anouk en Susanne! Zij vormen samen een topteam en ik ben dankbaar dat ik hen ben tegengekomen en dat ik samen met hen mijn wens mocht laten uitkomen’

Martine had een enorm verlangen om een eigen carddeck te hebben. 

Dat verlangen kwam omdat ze zelf heel veel carddecks heeft waarmee ze werkt, maar erg graag haar eigen carddeck daar aan toe wilde voegen, zodat ze met haar eigen quotes haar klanten kon helpen. 

Ze dacht: ‘Als ik het nu niet doe, gaat het me zeker niet lukken’, omdat ze niet meer gemotiveerd zou zijn om haar carddeck te gaan maken.

De eerste oplage is uitverkocht en ze heeft inmiddels een tweede oplage laten drukken.