Deze workshop geef ik elk kwartaal. Er is plek voor maximaal 5 personen. 

Deze workshop is bij mij thuis in het bos. 

De datum voor deze workshop in het laatste kwartaal van 2020 is woensdag 7 oktober 2020. 

Tijdens deze workshop gaan we uitgebreid in op al jouw uitwerkingen en kunnen we direct de diepte in. 

Op deze manier haal je echt alles uit deze dag!

Droom je van het maken en uitgeven van een eigen carddeck? 

Ik leer jou hoe jij jouw idee kan omtoveren naar een prachtig product. 

HERKEN JE:

Dat jij jouw kennis wil overdragen middels een carddeck

Omdat je jezelf daarmee als dé expert positioneert.

Dat je meer mensen wil bereiken dan dat je al nu doet.

Dat je je jouw super idee mag gaan uitwerken en daarmee ook jouw eigen creativiteit kan uiten. 

Dat je klanten iets tastbaars van jou in hun handen mogen hebben.

Wil jij vele mensen bereiken met jouw idee vanuit liefde, wijsheid en creativiteit? 

Wil je niets liever dan jouw eigen product lanceren? 

Je krijgt van mij tips, tricks & tools die je nodig hebt om je carddeck te realiseren. 

Maar waar begin je? 

Welke partijen heb je nodig? Jouw ontwerp, zelf doen of laten doen? Hoe kun je een pre-order verkoop inzetten? 
Hoe krijg je meer bekendheid? 

NIET HET WIEL ZELF HOEVEN UIT TE VINDEN

Je kunt meekijken en leren van alles wat ik al heb ontdekt en heb uitgezocht, zodat je zelf alles makkelijker kan implementeren en toepassen, zonder het wiel helemaal zelf uit te vinden.

De reis die ik heb bewandeld met mijn eigen product is gegoten in dit programma. 

Ik leg jou stap voor stap uit hoe jij jouw idee succesvol tot een product kan maken en lanceren. 

In dit programma doorloop je alle nodige fases met mijn expertise om succesvol te lanceren. 

Zoveel vrouwen willen weleens iets maken, iets creëren. Dromen zijn dromen, die doen er niet toe

Creativiteit is een luxe, dat bezit ik niet 

Mijn vrienden en / of familie zullen dit stom vinden 

Toch loop je al een tijdje met een mooi idee rond en zou je dat idee eigenlijk met de hele wereld willen delen. 

Je weet alleen nog niet zo goed waar te beginnen. 

Het blijft bij een hersenspinsel. 

Wil jij graag een ongelooflijk toffe carddeck maken? 

 

"Creativity is inventing, experimenting, growing, taking risks, breaking rules, making mistakes and having fun"

Mijn eigen carddeck, mijn eigen merk ‘Broodtrommelliefde‘.

Mijn zelf bedachte concept is in 2014 succesvol op de markt ontvangen. Verkocht aan meer dan 100 winkels en webshops in Nederland en België en dagelijks goede verkopen via mijn eigen webshop. 

Een idee wat is ontstaan aan de keukentafel en verder is uitgewerkt onder de douche. 

Zo simpel kan het zijn en dat is ook wat het moet zijn. Keep it simple. 

Het maken van mijn eigen product was en is nog steeds een super en leerzaam proces. 

Na het maken van 16 carddecks, inclusief een licentie met Fiep Westendorp, geef ik je de tips over mijn successen, maar ook mijn fouten. Ik bespaar je veel tijd en geld en zet je op het recht pad. 

The path to succes!

Wat zit er inbegrepen in deze workshop? 

1 live dag inclusief lunch in Mierlo op een geweldige locatie in de bossen. Parkeren is gratis. 

De livedag is van 09:30-14:30 uur. 

WE GAAN SAMEN CREATIEF ONDERNEMEN

Ik geef jou alle tools, tips & tricks om succesvol een carddeck te maken.

Je geeft jezelf een liefdevolle schop onder je kont

Je drukt op spacebar en je haalt jezelf uit sluimerstand

Je ontkiemt als een doorpakker

Je hervindt jouw craving for creativity 

Je kiest voor durven en doen 

Je wordt kapitein van jouw eigen schip

Je maakt een vrije val

Je graaft je lang begraven droom op 

WAT ANDEREN ZEGGEN

Ik ben zo blij dat ik deze workshop heb gevolgd, het heeft mij heel veel goeds gebracht. Ik heb daar nog dagelijks profijt heb!Zeker in aanloop naar de lancering van mijn product heb ik heel vaak mijn aantekeningenboekje erbij gepakt, dat gaf me veel steun. Alle aspecten van het neerzetten van een onderneming en een product werden behandeld. Anouk heeft door haar ervaring veel inzicht in inkoop maar vooral ook de verkoop oa via social media en daardoor weet ik wat belangrijk is in mijn presentatie naar buiten en kan ik mijn bedrijf goed en professioneel profileren. Anouk is een hele prettige, inspirerende en warme vrouw waarbij je je heel erg op je gemak voelt.
Het heeft me veel vertrouwen gegeven om door te zetten met de ontwikkeling van mijn product en bedrijf, mede daardoor heb ik nu een heel mooi product kunnen uitbrengen.
Lisette van MyTimingcards

Mijn eigen carddeck met reisfoto’s en coachkaarten uitbrengen, was al langer een wens. Ik had al een proefdruk, maar ik pakte steeds niet door, omdat ik vast liep in het proces van offertes vergelijken van drukkers en een keuze maken in oplage en investeringskosten.
Na een aantal calls met Anouk, had ik mijn enthousiasme over mijn product weer terug. Ik heb veel gehad aan Anouk haar praktische tips en eigen ervaring. Dit heeft mij veel tijd en energie gescheeld aan uitzoekwerk. Wanneer ik weer even niets liet horen, zorgden de berichtjes van Anouk ervoor dat ik gefocust bleef en de vaart in het proces hield. Binnen enkele maanden had ik mijn eindproduct in mijn handen! Anouk weet waar ze over praat en wijst mij op onderdelen in het proces waar ik zelf nog niet aan gedacht heb. Ik gebruik mijn carddeck nu niet alleen in mijn eigen coaching, maar verkoop het ook via mijn webshop.
Anouk haar vertrouwen in mij en in mijn product heeft de lancering van mijn carddeck een enorme boost gegeven! Ik zou iedereen die een nieuw product wil lanceren aanraden om Anouk in te schakelen!

Aan ideeën heb ik nooit een gebrek. Maar hoe realiseer je je droom om mijn cadeaukaarten in de winkel te krijgen. Als je niet oppast kun je uren, dagen en weken verzanden achter je laptop. Naar het zoeken van de juiste contacten, voorbeelden en het fine tunen van je product. Ik besloot het anders te doen en bij Anouk de cursus te volgen.
Anouk zorgde direct voor structuur, inspiratie, vertrouwen maar ook haar nuchterheid heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan het ontstaan van de Wildcards. Toen na maanden ik mijn eerste setje verkocht voelde ik me euforisch. Het is niet bij dromen gebleven. En ook nu mijn product is gelanceerd is ze voor mij een heerlijke energieke sparringpartner. 

Meer zien over mijn klanten, bekijk ze op Instagram bij mijn Highlights CLIENTS

Deze training is bedoeld voor vrouwelijke ondernemers, die graag een eigen carddeck willen maken. Die er al een tijd mee lopen en nu het lef hebben om het de wereld in te brengen. 

Voor vrouwen die voelen dat ze er nu echt klaar voor zijn om hun hersenspinsel, idee, hun droom te willen gaan lanceren. 

Vrouwen die met lef en daadkracht samen met mij aan dit avontuur willen beginnen. 

Wat als? Wat als? Die woorden blijven ‘alsmaar’ in je hoofd draaien. Door de waan van de dag – je werk, feestdagen, vakanties, ik heb nu geen geld, de ketel, de APK-keuring, sport van de kinderen er is altijd wel wat. 

Misschien krijg je af en toe een goed idee daar in jouw bovenkamer, dan heb je vaak ook heel veel andere redenen om het niet te doen, om dat ene fantastische idee, die hersenspinsel van jou niet uit te voeren.

Ik snap ook goed dat er andere dingen zijn in het leven, maar ik weet ook als geen ander: als je het niet doet, zul je het nooit weten. Het leven tikt lekker voorbij en daarom zeg ik: maak een besluit en ga ervoor!

Ik heb al vele vrouwen mogen coachen die een eigen carddeck wilden maken. 

Een carddeck wordt gemaakt om verschillende redenen/ doeleinden. 

Dat kan zijn als bij-product voor jouw al bestaande dienst en/ of coaching. Het kan ook dat je een carddeck wilt gaan maken voor de verkoop aan zowel de zakelijke markt als de particuliere markt. 

Daar tussenin zitten natuurlijk nog heel veel varianten waarom vrouwen een carddeck willen maken en dat maakt het zo leuk!

 

Deze live dag is van 09.30-14.30 uur. 

Deze cursus is voor iedereen die de intentie heeft om een carddeck te maken.

Voor onderneemsters die hun kennis ook willen gaan overdragen middels een carddeck en waarmee zij zichzelf als dé expert kunnen gaan positioneren. 

Voor onderneemsters die nog meer mensen willen bereiken en die hun klanten iets tastbaars mee willen geven.

Wanneer je je hebt aangemeld dan krijg je van mij een bevestiging. Tijdens de livedag gaan we kijken naar jouw concept idee, samen met gelijkgestemden.  We nemen alle stappen door die je zult gaan ondernemen om tot een eindproduct te gaan komen. Je gaat naar huis met een bak aan informatie. 

Met iDeal (bank), creditcard of paypal. Kopers uit België met bankcontact. Je krijgt een factuur die je kunt aftrekken als bedrijfskosten.

Als je in het buitenland woont en geen BTW hoeft te betalen, berekent het afrekensysteem dat automatisch voor je. Vul dan je plaats, land en BTW nummer in, (dat komt automatisch er te staan als je begint met invullen) en dan wordt de prijs aangepast zonder BTW.

Het bedrag wat je betaald wanneer je je hebt aangemeld is voor de live dag en de coaching die ik je ga geven. 

Daarnaast zijn er kosten voor de ontwerpen van jouw kaarten. De drukkosten, de kosten voor het doosje.  

Er zijn veel gratis tools beschikbaar, die ik je ook zal aanreiken, maar je zal naast de cursus & coachings programma nog investeringen doen en abonnementen afsluiten voor bijv. webdesign, hosting, mailsysteem, betalingssystem en.  Ondernemen is ook investeren. Ik zal je leren om te kijken naar rendement i.p.v. alles als kosten te zien. Niet investeren is stilstaan. 

Ja, deze workshop is in groepsverband. Deze workshop geef ik 1x per kwartaal. Wil je liever in 1 op 1, dan kun je kijken naar de cursus en coaching inclusief 3 maanden coaching. 

Ik denk dat dit zeker heel zinvol is. In deze workshop kun je al jouw vragen stellen die opkomen tijdens de Instagram training. Bij de Instagram training krijg je van mij geen coaching, zoals in deze cursus,. Wel is de Instagram training ideaal voor naslagwerk en kun je alles op je eigen tempo terug kijken. 

Wat ook een mogelijkheid kan zijn, is om een mentorsessie bij mij te boeken. Dan heb je een live sessie met mij, waar je alles aan mij kan vragen. Die is dan 1 op 1 en niet in groepsverband. 

Open chat
Wil je mij wat vragen?