WRITE - WHATEVER COMES TO MIND

Denk terug aan je jeugd – hoe je schilderde, zong, schreef en speelde. 

Die herinneringen zijn vaak vreugdevol; ze zitten vol vrijheid en plezier. 

Waarom ben je dan ooit gestopt? Waarom zou je ooit ophouden iets te doen dat je zoveel vreugde schonk? 

We groeien op. We vergeten de dingen te doen die leuk, gek en schijnbaar zinloos waren. Maar het is tijd om te onthouden.

Write – Whatever Comes to Mind is gemaakt om dat kinderlijke wonder terug te brengen en het creatieve in je wakker te maken. 

Het doel is om de barrières en het oordeel dat we onszelf opleggen te doorbreken en gebruik te maken van de ongefilterde artistieke vaardigheden die we allemaal bezitten.

VOOR WIE IS HET?

Write – Whatever comes to mind is voor iedereen die weer wil leren om creatief te schrijven. Deze oefeningen zijn ontworpen om weer moeiteloos te kunnen schrijven. 

Deze oefeningen zullen je doen realiseren dat alles er al is. Je hoeft alleen maar om je heen te kijken. Naar buiten, naar je huis, de ruimtes in je huis, de tuin, de natuur om je heen, naar de mensen. Look around you & write whatever comes to mind. 

HOE GAAT HET IN ZIJN WERK?

Deze cursus is verdeeld over vier weken en heeft tot doel creatieve gewoonten bij te brengen door je te begeleiden bij dagelijkse schrijfoefeningen en taken. 

Je wordt aangemoedigd om elke dag minstens 30 minuten vrij te maken (ochtend wordt aanbevolen). Elke dag krijg je oefeningen die je creativiteit een boost geven. 

Net als bij het hardlopen of trainen in de sportschool, helpen deze oefeningen je geest op te warmen. Na aankoop ontvang je alle informatie. 

Daarna krijg je van 365 dagen, elke dag een inspiratie route mail.

 Dit kunnen hele korte opdrachten zijn van 2 minuten of van maximaal 30 minuten content ideetjes en andere nuttige tips voor houvast.

Deze opdrachten boosten je creativiteit en zijn ideaal om je authentieke schrijversstijl te (her)ontwikkelen. 

Zo kun jij je pas echt onderscheiden op social media. 

WAT HEB IK NODIG?

Het enige wat je nodig hebt, is je geest, papier en pen om mee te schrijven.

En als je dat liever digitaal doet, is dat ook helemaal prima! 

Een rustige ruimte waar je even kan terugtrekken. 

That’s it! 

Dit alleen heb je nodig om jouw creativiteit weer te boosten!

WAT KOST HET?

Write – Whatever Comes to Mind kost hetzelfde als 12 lattes, echter zal het zal je op een meer bevredigende manier wakker maken dan dat die kopjes koffie ooit voor je zouden kunnen doen. 

Doe je mee? Voor €65,- activeer je weer jouw schrijvers talent en creatieve brein!

In de facebook groep kun je jouw schrijvers talent voor authentieke content delen.

Zo leren we van elkaar en krijg je mooie inzichten wanneer er een blinde vlek ontstaat of wanneer je even geen inspiratie hebt

Open chat
Wil je mij wat vragen?