HOE KOM JE IN DE MEDIA?

Wil jij met jouw product in de media terecht komen, maar weet je niet hoe? In deze on-line training, leer je o.a. hoe je in de magazines kan komen en in de lokale kranten, zodat je je zichtbaarheid kan vergroten en je meer mensen bereikt. 

Ik heb in meerdere magazines gestaan met mijn product. Zoals in de Margriet, Fabalous mama, J/M Ouders, Vriendin, & Vega gezond

UIT JE COMFORT ZONE

Uit je comfortzone gaan, dat is spannend. Oooo, wat vond ik dat spannend. Toch heb ik mijzelf in het diepe gegooid en pakte ik elke kans aan en maakte ik gebruik van de media aandacht voor mijn eigen kaarten set van Broodtrommelliefde. 

Het is zo waardevol gebleken. Hierdoor gingen mijn verkopen omhoog en kreeg ik bekendheid in heel Nederland. Ik kwam in veel landelijke bladen, maar ook lokale en regionale kranten.

GEVEN VAN INTERVIEWS

Ook het geven van interviews is waardevol. Pak je kans daarin. Je zet jezelf neer als de expert en je kunt op die manier op een goede manier jouw verhaal vertellen achter jouw product. 

In deze training leer ik jou, hoe jij een eigen perslijst kan maken, hoe jij een persbericht schrijft en hoe je in contact komt met de redacties van magazines. Niet alleen landelijk, maar ook lokaal, want onderschat de lokale media niet.

Tevens gaan we in op hoe redacties werken en hoe jij de aandacht van hen kan trekken, zodat je een publicatie kan krijgen in dat desbetreffende blad. Verder gaan we in op hoe jij bepaalde samenwerkingen kan aangaan, die ook zorgen voor zichtbaarheid en daardoor dus naamsbekendheid.

Deze training bestaat uit 7 modules. Inclusief een e-boek en een format om een perfect persbericht te schrijven. Je kunt daarna gelijk aan de slag en weet alle stappen die nodig zijn om in de media te kunnen komen. 

Stappenplan voor het maken van jouw carddeck

Download hier het handige stappenplan voor het maken van een eigen carddeck. Inclusief handige checklist.

Je bent succesvol aangemeld

Open chat
Wil je mij wat vragen?